пятница, 25 января 2013 г.

Coltunasi cu brinza de vaci



Am avut nevoie de:
pentru aluat
1 ou
250 ml apa calda
faina cit cuprinde
--------
pentru umplutura
400 gr brinza de vaci
1 ou
1 lin. de masa de zahar
-----------
la servire
unt
smintina
 
Mod de preparare:
Oul se bate si se amesteca cu apa, apoi se adauga faina treptat (in ploaie) framintinduse un aluat care nu se va lipi de miini.
Aluatul se pune in pachet de polietelena si se da la frigider pe 30 min.
Intre timp se pregateste implutura.
Se amesteca briza de vaci cu oul si zaharul.
Se modeleaza coltunasii in mod traditional.
Se pun la fiert in apa cu putina sare si ulei (sa nu se lipeasca) amestecind atent cu lingura.
Daca coltunasii s-au ridicat deasupra, inseamna ca sunt gata.
Se scot din apa si li se adauga putin unt.
Se servesc calzi cu smintina.



Комментариев нет:

Отправить комментарий