Am avut nevoie de:
pentru aluat
1 ou
250 ml apa calda
faina cit cuprinde
--------
pentru umplutura
400 gr brinza de vaci
1 ou
1 lin. de masa de zahar
-----------
la servire
unt
smintina
1 ou
250 ml apa calda
faina cit cuprinde
--------
pentru umplutura
400 gr brinza de vaci
1 ou
1 lin. de masa de zahar
-----------
la servire
unt
smintina
Mod de preparare:
Aluatul se pune in pachet de polietelena si se da la frigider pe 30 min.
Intre timp se pregateste implutura.
Se amesteca briza de vaci cu oul si zaharul.
Se modeleaza coltunasii in mod traditional.
Se pun la fiert in apa cu putina sare si ulei (sa nu se lipeasca) amestecind atent cu lingura.
Daca coltunasii s-au ridicat deasupra, inseamna ca sunt gata.
Se scot din apa si li se adauga putin unt.
Se servesc calzi cu smintina.
Комментариев нет:
Отправить комментарий