3 bostanei
1 pahar de nuci
3 catei de usturoi
maioneza
patrunjel si marar
sare dupa gust
Mod de preparare
Bostaneii se feliaza de-a lungul cu grosimea de cca 0,3 cm. Se lasa in apa sarata pe 15 min., se scurg, dupa care sa prajesc pe ambele parti.
Nucile, verdeata si usturoiul se dau prin masina de tocat carne sau se toaca in blender. La compozitia obtinuta se adauga maioneza pentru a obtine o masa de consistenta smintinei, saram dupa gust.
Compozitia se pune pe feliile de bostanel, care se ruleaza si se fixeaza cu o scobitoare.
Astfel rulourile de bostanei obtinute se dau la frigider pe citeva ore.
Inainte de servire se orneaza cu verdeata proaspata.
1 pahar de nuci
3 catei de usturoi
maioneza
patrunjel si marar
sare dupa gust
Mod de preparare
Bostaneii se feliaza de-a lungul cu grosimea de cca 0,3 cm. Se lasa in apa sarata pe 15 min., se scurg, dupa care sa prajesc pe ambele parti.
Nucile, verdeata si usturoiul se dau prin masina de tocat carne sau se toaca in blender. La compozitia obtinuta se adauga maioneza pentru a obtine o masa de consistenta smintinei, saram dupa gust.
Compozitia se pune pe feliile de bostanel, care se ruleaza si se fixeaza cu o scobitoare.
Astfel rulourile de bostanei obtinute se dau la frigider pe citeva ore.
Inainte de servire se orneaza cu verdeata proaspata.
Комментариев нет:
Отправить комментарий